Pups

Pups van Coco, Dani, Glow en Ulsi september 2018

Eind september/begin oktober kreeg ik binnen een week vier nestjes van mijn teefjes Coco, Dani, Glow en Ulsi. De vaders van alle pups zijn mijn jonge reutjes Dex en Copper. Het zijn allemaal sable pups geworden, in totaal 7 teefjes en 3 reutjes.

Alle ouders kun je zien op deze website. Hieronder zie je ook van elk nestje twee foto’s, gemaakt op 18 oktober 2018

Pups van Coco

Op 22 september heeft Coco (Heathers Hill Queen Coco Uz Ducati) een nestje van twee sable pups gekregen. Het zijn twee reutjes geworden. De vader is mijn reutje Dex (Heathers Hill King Dex Aki Morini). Op de foto’s hieronder zijn ze 26 dagen oud.

Pups van Glow

Op 25 september kreeg Glow (Heathers Hill Queen Glow Morini) een nestje met twee sable teefjes. De vader van deze pups is ook Dex (Heathers Hill King Dex Aki Morini). Op de foto’s hieronder zijn ze 22 dagen oud.

Pups van Ulsi

Vervolgens werd op 29 september een nestje geboren van Ulsi (Heathers Hill Queen Ulsi Uz Ducati). Het werden 5 sable pups, 4 teefjes en 1 reutje. De vader is mijn reutje Copper. (Heathers Hill King Rosies Copper). Op de foto’s hieronder zijn ze 19 dagen oud.

Pups van Dani

En tenslotte kreeg op 1 oktober mijn Dani (Heathers Hill Queen Dani Aki Morini) een nestje met slechts één pup, een sable teefje. De vader hiervan is ook mijn Copper. Op de foto’s hieronder is ze 16 dagen oud

Winery-basement
Bunch-of-grapes
vineyard-view

Over Heathers Hill

Wij stellen ons even voor!

Over Heather Hills